maandag 27 december 2010

The Moon

 
Dit is een foto van de maan waarbij ik de kleuren wat versterkte en het contrast wat groter maakte tussen donker en licht. U ziet het resultaat....een planeet? Bebossing? Lichtsteden? Ik weet het niet maar het ziet er gaaf uit. Misschien een leuk onderwerp om over na te denken en te fanatseren. Wat als er al die tijd al gewoon leven op de maan is en de maan niet zomaar een kale planeet is....?

Fuck Yeah!!

Holy Shit, vandaag is mijn leven weer een beetje completer geworden. Na jaren zwoegen en afzien op verkeerde opleidingen, werk en thuis zitten is er eindelijk een school die me wel wil hebben :P. Oke ik overdrijf een beetje. Ik ben echt mega blij dat ik eindelijkk dat nieuws binnen heb. Ik verwachte het eigenlijk vorige week al maar door de kerst post was alles een beetje vertraagd en mijn brief dus ook. Maar dat boeit nu natuurlijk niet meer, na een heerlijke kerst te hebben gehad zulk nieuws krijgen voelt fantastisch!

Nu nog eventjes chillen en mss een spelletje spelen, mn kamer opruimen want dat is hard nodig en dan eens kijken of ik nog een leuk muziekje uit mn mouw kan schudden. Mocht dat zo zijn, dan zie je die vanzelf wel verschijnen.

ik ben weg, peace out! heheh

kijk nog ff een lekker filmpje, tsjah Fergie en Slash. Normaal bij black eyed peas zou ik gaan kotsen maar dit nummer is wel nice. en die clip is ook wel oke :p

vrijdag 24 december 2010

Tering

Gister lekker gezopen met Freddie en Laurens. Tering wat was ik lam. Nu brak een beetje kerstbrood vreten en een bak koffie in de hoop dat ik zo wakker gnoeg ben om te gaan werken....damn

woensdag 22 december 2010

Nieuw Bericht

Vandaag lekker door de sneeuw gebanjerd om werk te vinden. Dat is gelukkig gelukt. Lekker schoonmaken. Daarna weer gamen, 3D'en, en muziek maken.
Over muziek maken gesproken... Vanavond ga ik mee spelen bij een band in breda. Althans, een drummer en bassist die een gitarist nodig hebben. Ben zeer benieuwd wat er uit gaat komen. Zeker omdat zij ook van wat stevigere muziek houden als The White Stripes enz,

Nog steeds wel in afwachting van de uitslag van het St.Joost. Eerlijk gezegd ben ik best wel een beetje zenuwachtig. Maar als ze mij niet aannemen met wat word je dan wel aangenomen? Ach ik zal het wel zien. Ik geef het een goede kans dat ik ben aangenomen. Hopelijk heb ik geluk :P Nou ik ga even kijken of ik de usb schijf in mn telefoon kan fixen, want die doet het dus nie...!#@$*^%)*>< Als het niet lukt wordt dat vanavond lastig film kijken met Karin als ik terug ben uit Breda. Hej ik ben toch tegen niemand aan het lullen ehm. Houdoe!







Ow en hierboven nog een leuke herrinering van het verblijf in een hostel in Praag :P te grappig!

Adjieu!Tabee!Gegroet!Avé!

maandag 20 december 2010

Character Rig test

Test gedaan of mn poppetje een beetje fatsoenlijk te bewegen is. Dit is een preview. Het resultaat moet er ongeveer zo uit gaan zien.

vrijdag 17 december 2010

Hijo de la Luna

heerlijk gespeeld, hopen dat ik em over een tijdje ook zo kan spelen...

ennogmaarwatdoenomdeboeloptevullejaja




























Ja gewoon wat plaatjes, screenshots en digitale schilderijen omdat ik dat leuk vindt.

En ja er gaat nog vééél meer komen.

Mocht je dit zien en zoiets hebben van, ja dat wil ik wel aan de muur van kamer hangen dat is helemaal mogelijk. stuur mij een bericht en ik zorg ervoor dat jij hem op het juiste formaat thuis krijgt. En de prijzen vallen reuze mee. ;)

Cheers

Ik gooi maar meteen mijn afstudeer project online, animatic én animatie.

ik heb nog niemand die me volgt maar dat maakt me niet zo heel veel uit. Komt wel toch :P.


donderdag 16 december 2010

Als je je afvraagt waarom je nog wakker bent...






Dauwe Egberts!


Dit was 1 van de opdrachten die ik vandaag heb gedaan tijdens het intake assessment bij het St.Joost in Breda.

Het thema was: slapeloosheid/insomnia en daar moesten we dan 3 "free cards" a.k.a. Boomerang kaarten voor maken.

Uit de 3 ontwerpen die we maakten moesten we 1 ontwerp kiezen die volgens jijzelf het best is

Was heel leuk om te doen.

Nu maar afwachten wat er uit gaat komen. Uiteraard heb ik een hoop uit mijn portfolio laten zien maar dat zal binnen kort ook wel hier te zien én meer...